znanje in programi prihodnosti

3x.si

Ponujamo celovite rešitve s tehnično podporo, znanjem, nasveti in triki za garantiran uspeh na spletu! Z enim stroškom prejmete dostop do enostavnih in zelo uporabnih orodij, ki jih morate imeti, če želite postati #1 na internetu.

Si pripravljen pustiti svoj podpis?

Program 3x.si je skupnost, ki sodeluje, si pomaga in ustvarja ter postaja številka 1 v poslovnem svetu. Združuje poslovneže, začetnike, tiste, ki imajo poslovno idejo pa ne vedo kako jo spraviti na svet ter tiste, ki že imajo utrjeno mesto na domačem trgu, ampak si želijo povečati promet in bolje nastopati v očeh svoje ciljne publike.

Naša vizija

Opolnomočiti posameznike in dati vsa potrebna orodja ter znanje, s katerimi sami ustvarjajo zgodbo uspeha in ne dopustijo, da jih omejujejo zunanji faktorji.

Biti del spremembe

Vsaka sprememba se začne pri posamezniku. Zato spodbujamo in pomagamo vsem, ki si želijo narediti nekaj drugače, svoj trud, čas in voljo usmeriti v prave stvari in se osredotočiti na področja, ki prinašajo rezultate. 

S sodelovanjem do zmage!

Kot je povedal že Henry Ford: ”Coming together is a beginning, staying together is progress and working together is success”. Uspehe, zmage in veselje delimo.

Poudarki 3x.si programa

Branding

Skrb za enoten nastop na trgu in javnosti prepustite strokovnjakom. Naj bo vaša blagovna znamka in podjetje prepoznano in utrjeno.

Analitika

Začnite sprejemati poslovne odločitve na podlagi že osvojenih lekcij in s pomočjo že pridobljenih podatkov. Merjenje, spremljanje, optimiziranje in nadgrajevanje – pot do zmag.

Strategija vsebin

Svoji ciljni publiki ponudite tisto, kar potrebuje in jo zanima. Ustvarjajte dodano vrednost ter pridobivajte zveste kupce, ambasadorje ter stranke s pomočjo vsebin.

Nekaj članov 3x.si skupnosti

Mato

Mato

Ustanovitelj & CEO

Mato je svojo pot začel …

Maja

Maja

Vodja prodaje

Maja je v ekipo prišla …

Ajda

Ajda

Projektni vodja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In mi nunc, facilisis sed erat sed, interdum suscipit nisl.

Marine Garrix

Marine Garrix

Head of Sales

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In mi nunc, facilisis sed erat sed, interdum suscipit nisl.

Koristi & ugodnosti

}

Prihranek časa in denarja

Za vas opravimo delo zbiranja in pregledovanja vseh pomembnih in ključnih vsebin, ki jih potrebujete v poslu. Prihranimo ti vsaj 5 ur na teden!

T

Pregled nad trgom

Težko je spremljati vse kar se dogaja za trgu. Zato bomo delo raziskovalca opravili za vas mi.

z

Brezplačna promocija

Delujemo kot skupnost, zato pomagamo rasti in pridobivati stranke. Ponujamo brezplačno promocijo v okviru programa in ki seže tudi preko meja Slovenije.

w

Poslovna mreža in priložnosti

Omogočamo mreženje, s katerim sklepamo nova poznanstva, partnerstva ter ustvarjamo nove zgodbe uspeha. Pridružitev 3X.si omogoča pridružitev klubu uspešnih.

R

Certificirani strokovnjaki

Delo opravljajo pravi ekspertov in strokovnjakov, ki se s področji marketinga, prodaje in posla ukvarjajo že več kot desetletja. 

Zajamčen uspeh

Spremljanje in ‘izraba’ priložnosti, ki vam jih predstavimo prinaša zagotovljen uspeh, ki so ga preizkusili že mnogi pred vami.

Dostopnost orodij in programov

Poleg opravljanja konkretnih nalog in upravljanja spletnega nastopa poskrbimo tudi za to, da dobiš v roke vsa orodja, ki jih potrebuješ za uspeh. Brez doplačil, popolnoma brezplačno!

Novi viri prihodkov

Za vas najdemo načine in vire, ki vam omogočajo stabilne, redne in varne finančne prilive. Ne išče kratkoročnih rešitev, ampak zremo v prihodnost z dolgoročno miselnostjo.

3x.si

Poglej s čim smo se ukvarjali v zadnjem mesecu