o nas

Prodajnik.com

Spoznajte našo izkušeno ekipo, s katero ustvarjamo izjemne rezultate za naše stranke. Z raznolikimi in bogatimi izkušnjami ter referencami svetujemo, pomagamo in rastemo skupaj z zvestimi partnerji in strankami.
SEO optimizacija

Naš pristop je usmerjen k kupcem in neomejenem raziskovanju, učenju in rasti. Plod tega je tudi ponudba 3x.si

Zavedamo se, da je pot do zmag, rasti in uspeha trnova, dolga in zahtevna. Zato spodbujamo posameznike, da nanjo stopijo in predvsem nekje na sredini poti, ne odnehajo. Ne iščemo kratkoročnih rešitev in izpolnitev, temveč stremimo k življenjskemu, dolgoročnemu uspehu na več področjih. Z zanimivi življenjskimi zgodbami smo zbrani v raznoliko in dinamično ekipo, ki s pomočjo svojim izkušenj in znanj pomaga drugim, ki se tej poti šele priključujejo ali pa so že dosegli tiste največje mejnike v svojem življenju.

Preverjeni recepti, ki bi delovali pri vsakem ne obstajajo. Zato smo zavezani k nenehnem raziskovanju ter učenju, da za vsakega posameznika in vsak posel pomagamo najti tisti pravi recept, ki odklepa vrata do višje prodaje, novih strank in kupcev ter dosege tistih ciljev, ki trenutno mogoče videni samo iz meglice.

Naš prispevek v anti-covid recesiji je paket 3x.si, kjer za “all inclusive” ceno 29,99 € mesečno, v 6 mesecih multipliciramo vašo prodajo, učinkovitost, uspeh in zadovoljstvo. Vrednost storitev je preko 1500 €, število paketov pa omejeno, zato priložnost izkoristite sedaj!

 

3x.si

Naše vrednote

Delujemo v skladu s svojimi vrednotami, ki predstavljajo izhodišče in temelje za poslovanje naše agencije prihodnosti.

Vztrajnost

”Najboljša dela ne ustvari moč, temveč vztrajnost.” (S. Jackson) Ob zavedanju, da se Rim ne zgradi v enem dnevu in da je potrebno za dosego tistih glavnih življenjskih ciljev preteči veliko kilometrov, smo zavezani k vztrajnosti do vsega, kar počnemo. Bližnjice do sreče ni, prav tako velja tudi za posel in uspehe. 

Znanje

Biti najboljši pomeni biti v top 5 % ekspertov iz določenega področja življenja. Pravilo granularnosti (=obvladovanja in posvečanje enemu, glavnemu področju) je zlato pravilo za dosego uspeha. Vlagajanje časa, denarja in sredstev v znanje in razvoj sta osnovi, s katerimi  operiramo in jih izrabljamo, da lahko vam ponudimo najboljše storitve. Zavezanost k nenehnem učenju in nadgrajevanju znanja so tista, ki nas ustvarjata drugačne in inovativne.

Konsistentnost

”Konsistentost je tisto, kar spreminja povprečje v odličnost.” Uporaba konsistentnosti v stvareh, ki jih počnemo omogoča, da sledimo zastavljenim ciljem, nadgrajujemo svoje izkušnje, zremo v cilj ter stopamo po poti, ki nas pelje direktno do dosege tega cilja. Imamo jasno zastavljene cilje, ki jim sledimo ter ne spreminjamo svoje orientacije po vetru. S tem pomagamo svojim strankam, da uspejo biti drugačne od povprečja in uspešnejše od velike večine.

V čem smo najboljši

Branding

Tekstopisje

Družbena omrežja

Izobraževanja in delavnice

Analitika

Razvoj spletnih & prodajnih strani

E-mail marketing

SEO

analitika graf

Začni še danes! ne odlašaj na jutri

 

Pripravljeni na konkretne spremembe? Ustvarimo naslednjo uspešno zgodbo skupaj – jamčimo uspeh!