storitve in

Paketi

Pripravili smo prilagojene paketne rešitve za vse, ki želite stopiti na pot ∞ rasti in bi radi pridobili nove kupce. Pri sestavljanju smo bili usmerjeni v iskanje najvišje učinkovitosti, zato je vprašanje samo eno. Kako velike zmage ste pripravljeni sprejeti?

Ne spreglejte posebne ponudbe: Paket 3x za le 29,99 € mesečno / “all inclusive”!
Do eksponentnega povečanja rezultatov po izjemni ceni, za boljšo rast.

Marketing je zahteven. Dobra novica je, da imamo zate celostno rešitev.

Oblikovanje in strategija

Enoten izgled in prezenca vaše blagovne znamke v javnosti. S premišljenim strateškim začetkom, vodenjem in upravljanjem.

Spoznaj več

Potrebujete nov logotip, osnovno grafično podobo vaše znamke in ne želite porabiti ogromne vsote denarja za plačevanje grafičnih oblikovalcev? Za vas pripravimo logotip, oblikujemo spletno stran, kampanje ali letake. Že vključeno v ceno paketov!

Družbena omrežja

Družbena omrežja niso samo komunikacijski kanali, temveč so zelo učinkoviti prodajni kanali, s katerimi pridobivamo nove stranke ter izboljšujemo odnose z obstoječimi.

Spoznaj več

Začenjamo na strateški ravni, kjer identificiramo ciljno publiko in spoznamo njihove nakupne navade in namere. Kasneje najdemo najprimernejše kanale in izberemo vsebino, ki bo doprinesla k dosegi zastavljenih ciljev. Smo strokonjaki in dolgoletni eksperti na družbenih omrežij: Facebook, Instagram, You Tube, LinkedIn.

Analitika

”Kar se izmeri se tudi izboljša!” (P. Drucker) Ne sprejemajte poslovnih odločitev samo po instinktih, ampak izberite prave in z dokazi utemeljene izbire.

Spoznaj več

Analitika je jedro in osnova kakršnegakoli marketinško-prodajnega posla. Univerzalnega recepta po katerem bi marketing prinašal nekaj 1000 strank dnevno in prodaja miljonski promet mesečno – ni. Kar pa ni nujno slabo, saj to omogoča, da do recepta lahko pride prav vsak, ki je pripravljen eksperimentirati, raziskovati in vedno znova poizkušati še nekaj. Stranka omogočamo, da sprejmejo poslovne odločitve, ki so posledica rezultatov in izkušenj iz preteklosti. Prvi korak te poti je, da začnete meriti vse kar lahko o vaših strankah, simptizerjih in ciljnih skupinah. Drugi korak je, da začnete iskati interakcijo z njimi preko pravih kanalov in pridobivati podatke, ki vam pomagajo prilagajati vsebino, ponudbo … in povečevati vaš prihodek.

SEO (search engine optimization)

Je nuja za vse, ki ne želite po dragih tarifam plačevati prodajnike, ki bodo za vas prodajali 24/7/365

Spoznaj več

Za vas uporabljamo trike, s katerimi pridete na prva mesta v iskalniku Google. Ukvarjamo se tako z on-site kot off-site SEO optimizacijo in skrbimo, da je celotna vsebina (tekst, slike, videi) prilagojena kar se da največji učinkovitosti in dosegi rezultatov. SEO smo približali manjšim podjetjem, ki nimajo nekaj 10 tisoč vložka, s katerim bi radi postali na spletu najboljši. Zato imamo za vas pripravljene trike, nasvete in optimizacija, ki bo za resnično minimalni vložek, prinesla najvišje možne rezultate. 

Tekstopisje

Ustvarjanje dobrih prodajnih tekstov in besedil je umetnost, ki zahteva veščine, izkušnje in znanja iz različnih področij.

Spoznaj več

Odličen produkt in pravi kanal komunikacije sta osnovi, na podlagi katere bazirajo kampanje in dobra prodaja. Prodajne taktike, izbira pravih besed in osebni nagovori so tisti, ki vam prinašajo zadovoljne kupce in eksponentno rast. Poskrbimo za pripovedovanje zgodbe vaših izdelkov ali blagovne znamke.

Delavnice in izobraževanja

Vsak dan znova osvajamo nova znanja in izkušnje, s katerimi pomagamo največjim do uspeha. Ker želimo najboljše deliti imamo pripravljeno kopico delavnic in izobraževanj, ki jih prilagodimo vsakemu podjetju.

Spoznaj več

Svoje znanje delimo. Potrebujete samo radovedna in odprta ušesa ter željo po raziskovanju in uspehu. Dobre prakse, nasvete in trike najboljših na svetu, delimo z vašo ekipo in jo pripravimo na samostojno delo in uspehe.

Zavedamo se pomena internega prenosa znanj in opolnomočenja delovnih ekip za dosego kar se da najboljših rezultatov. Tako opravljamo usposabljanja, izobraževanja in delavnice iz naslova marketinga, prodaje, produktivnosti in projektnega vodenja.

Priprava spletnih in prodajnih strani

Da boste vidni in prepoznani morate imeti najprej zgrajeno spletno stran z relevatno vsebino in pravo ponudbo glede na ciljno publiko.

Spoznaj več

Spletna stran danes ni več poljubna izbira, ampak je obvezna vizitka podjetja in blagovne znamke, s katero se prezentira javnosti. Osredotočeni smo na postavljanje spletnih strani iz vidika doseganja dobrih prodajnih rezultatov, čimvečjega števila konverzij ter združevanja najsodobnejših tehnologij preko različnih platform. 

E-mail marketing

Kupci, ki prejemajo e-mail kampanje se odločijo za 44 % večji nakup in v kar 28 % naročila ponovijo večkrat.

Spoznaj več

Z e-mail kampanjami pridobivate adremo zvestih kupcev, ki svoje zadovoljstvo nadgradijo z rednimi in večjimi nakupi. Običajni kupci tako postanejo ambasadorji, ki so na tekoče z nobo ponudbo, popusti, novice iz vašega podjetja in poskrbijo, da dosežene mejnike praznujejo skupaj z vami. 

T.i. lead generation poskrbi, da pridobite bazo strank, ki jih spoznate do potankosti  ter lahko le tej prilagajate ponudbo, ki je zanje najprimernejša in za katero so pripravljeni porabiti svoj denar.  

začni še danes! ne odlašaj na jutri

 

Pripravljeni na konkretne spremembe? Ustvarimo naslednjo uspešno zgodbo skupaj – jamčimo uspeh!