VSEBINE IZKUŠENIH MARKETINGARJEV

Revija 3x prodajnik

Dvotedenska revija z vsebinami iz sveta posla, prodaje, marketinga, osebne rasti, dobrih praks iz domačih in tujih tal – možno naročilo tudi v tiskani obliki!

Do uporabnih informacij in trendov

Revija je narejena za tiste, ki si želijo biti na tekočem s trendi, novostmi, ki si želijo prisluhniti trikom za rast, spoznati dobre prakse drugih in ustvarjati uspešno življenje. Z aktualnimi vsebinami se bomo dotikali področij, ki so pomembne za rast, hkrati pa boste v njej našli nove priložnosti in kanale za pridobivanje zaslužka in rednega vira prihodkov.

Naša misija

Je opolnomočenje posameznikov, ki delujejo v poslu in si želijo večjega uspeha. Hkrati gradimo skupnost, ki bo vsem prinašala večjo rast, mrežo, partnerstvo in stranke.

 

Ustvarjalci vsebin

So sami priznani strokovnjaki in eksperti, ki izključno za bralce revije 3X Prodajnik ustvarjajo vsebin z visoko dodano vrednostjo.

Bralci revije, kot je na trgu še ni bilo

Revija prinaša dodano vrednost na veliko področij posla in osebnega življenja. Omogoča dostop in vstop do kluba uspešnih, ki imajo vsa orodja in poznajo trike za dosego lastnih zmag.

 Teme, ki jih pokriva revija 3x prodajnik

}

Aktualne novice in informacije

Da boste na tekočem z dogajanjem v poslu, na področju pravnih regulativ, najnovejših trendov in trikov, ki jih izrabljajo najboljši.

T

Spletne priložnosti

V reviji bomo predstavljali priložnosti, ki jih prinaša splet. Teh ni malo, težava se skriva samo v tem, da je težko slediti vsem ter nimamo časa, da odkrijemo kako delujejo. Zato bomo to za vas delali mi.

z

Dogajanje iz sveta

Na tekočem boste z dogodki iz celega sveta, z vsebinami o najnovejšim produktih, inovacijah in odmevnimi zgodbami, ki so zaznamovala zadnje obdobje.

w

Predstavitev mentorjev, ki pomagajo najboljšim

Za vsakim uspešnih posameznikom se skriva dober mentor. Verjamemo v to, zato bomo za vas pripravili izbor tistih res najboljših, ki spremljajo življenja in uspehe najuspešnejših posameznikov v poslu.

R

Najboljše prakse

Veliko je že odkritega in velikokrat ni potrebno odkrivati ‘tople vode’, temveč samo izkoristiti znanje, ki ga že imajo preostali. Zato bomo redno predstavljali prakse in dobre zgodbe iz sveta.

Priložnosti za višjo prodajo

Predstavili in spoznali se boste s triki za višjo prodajo, ki smo jih že preizkusili sami in delujejo. Včasih so najučinkovitejše stvari samo skrite našim očem. 

Osebna rast in transformacija

Za dosego zmag v poslu je potrebna tudi lastna osebnostna rast in nenehne transformacije. Stremeti moramo k boljšemu sebi, da bomo tudi na drugih področjih življenja uspešnejši. En del revije 3X Prodajnik bo namenjen prav vaši osebnostni rasti.

Avtomatizacija in orodja za večjo učinkovitost

V poplavi obveznosti, nalog in dela iščemo in razkrivamo rešitve, za avtomatizacijo opravljenega dela in iskanja orodij za večjo učinkovitost. Čas = denar.

Ustvarjalci vsebin in revije

Mato

Mato

Ustanovitelj & direktor

Mato pokriva področja … s katerimi …

Maja

Maja

Prodajni ekspert

Maja skrbi, da so … 

Ajda

Ajda

Projektni vodja

Ajda je odgovorna oseba za …

Marine Garrix

Marine Garrix

Head of Sales

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In mi nunc, facilisis sed erat sed, interdum suscipit nisl.

Želiš soustvarjati revijo 3x prodajnik?

V že ustaljeno ekipo izkušenih piscev in strokovnjakov iz svojih področij vabimo nove moči. Bi rad svoje znanje, izkušnje in ideje delil s širnim svetom? Poglej pri katerih področjih potrebujemo pomoč spodaj in ne odlašaj ter nam pošlji sporočilo takoj.

Najboljši mentorji

Če imaš izkušnje z dobrimi mentorji, ki so tudi tebi pomagali tlakovati pot do zvezd ali poznaš uspešne ljudi, ki bi priporočili svoje mentorje – boš pravi naslov, da postaneš del ekipe revije 3X Prodajnik.

Dobre prakse

Vedno iščemo presežke in najboljše zgodbe, ki jih piše svet. Zato v svoje vrste vabimo eksperta iz področij marketinga, poslovanja, prodaje ali organizacije, ki spremlja najboljše prakse in jih želi deliti tudi s preostalimi.

Aktualne novice in trendi

Želimo, da so naši bralci na tekočem z vsem kar se dogaja pomembnim v svetu, zato potrebujemo nekoga, ki bi vse novosti in trende, spremljal zanje. Si raziskovalnega duha?

3x.si

Želite tudi vi postati redni bralec revije uspešnih?