Bi zmogli 3x  (tri krat) več kupcev? Kaj pa ko bi lahko 3x povečali dobiček? 10x (deset krat) vaše rezultate?
Ne želite tega izvajati sami, odkrivati znanosti, se učiti… pa vednar si težko privoščite drage agencije? Rešitev je paket 3x
Vam lahko pomagamo?
Smo napredna ekipa ki poslom, kot je vaš, pomaga do več prometa in zaslužka s pomočjo google in ostalih orodij ter drugih prijemov.
Menimo, da lahko pomagamo tudi vam, saj smo pri analizi spleta opazili, da ne izrabljate številnih brezplačnih načinov, ki vam bodo prinesli več novih kupcev brez posebnih vlaganj v reklamo.
Kaj ko vsak, ki išče nekaj kar vi ponujate, najprej naleti na vašo ponudbo?
Mi izrabimo 3x orodja in načine, da vam pomagamo do 10x rezultatov, saj se učinki naših dejanj med seboj multiplicirajo – torej z manj (truda in vložka) boste z našo pomočjo dosegli več (prodaje, zaslužka).
Vse to v programu 3x naredimo za vas, za manj kot ceno kave na dan, z dolgotrajnimi učinki.
Ponujamo vam testno 6 mesečno obdobje, brez vseh dodatnih stroškov, da se prepričate v kakovost in rezultate. Za le 29,99€ / mesec (ddv vključen, ter vsi stroški in akcije) bomo v 6 mesecih poskrbeli, da boste opazili spremembo, saj bomo naredili naslednje:
1. uredili in optimizirali vaš Google my Business / Places profil in vas markirali na zemljevidu (vrednost preko 100 €)
2. uredili vaše slike, ime, logo, in novičke na tem profilu (materiale posredujete vi, sicer je to predmet doplačila)
3. 6 mesecev redno objavljali novico / obvestilo na strani in profilu, da boste vedno ažurni (vrednost preko 300€)
4. izdelali mini Google dopolnilno spletno stran za vas (izjemno pomembno za uspešnejši prikaz rezultatov) (vrednost preko 100 €)
5. poskrbeli za objavo 4 videov o vas, da bo vaš posel uspešno rangiral tudi na tem področju* (vrednost preko 270 €)
6. izvedli gverilske SEO prijeme, da boste na Googlu z rezultati vedno v ospredju (vrednost preko 250 €)
7. objavili promo informacijo o vašem poslu na naših profilih s preko 20.000 sledilci (vrednost preko 50 €)
8. pripravili vam bomo reklamni letak za pripročila s popusti ter natisnili 100 takih letakov (vrednost preko 30 €) in tako vzpostavili tudi sistem pripročil za vaš posel
9. oblikovali in natisnili vam bomo 200 razglednic / čestitk, da svoje stranke lahko opomnite tudi izven interneta (vrednost preko 50 €)
10. pripravili osnovno mini priporočilo kako izboljšati učinkovitost vašega poslovanja in prodaje po metodi Fix-This-Next, sistemu guruja malega podjetništva in avtorja knjige Profit first Mike-a Michalowicz-a, ki ga v svetu za izboljšanje poslovanja uporablja že preko 200.000 podjetnikov (vrednost preko 350 €)
SKUPAJ: vrednost preko 1500 €
Vaša investicija v kolikor sklenemo sodelovanje še letos: LE 147,49 € + DDV za prvih 6 mesecev! V samem startu torej sklenete posel, ki je 10x vrednost na vložek!
* videi so generinčnega oz. animiranega tipa
Dodaten bonus za takojšnje plačilo (paypal ali kartica): e-knjiga posel2020 z nasveti za boljše poslovanje v tem desetletju, ki jih je avtorica Maja Tomšič zbrala od preko 50 vrhunskih domačih in tujih poslovnih specijalistov. Knjiga je sicer naprodaj tudi na Amazonu po ceni 39€!
Po 6 mesecih se odločite za nadaljevanje storitve po enem od paketov (najcenejši ima nespremenjeno ceno), ali pa obdržite vse do tedaj narejeno (brez vsakršnih dodatnih stroškov). V vsakem primeru ste torej izdatno profitirali!
Zakaj ponujamo vse to tako ugodno?
1. Ker verjamemo, da boste s storitvijo tako zadovoljni, da boste želeli od nas da s tem nadaljujemo, prav tako boste izkoristili naše druge ponudbe iz tiska, embalaže, promocije, trženja in svetovanja
2. Ker je to naš prispevek skupnosti v času, ko se vsi borimo in imamo čas, da naredimo nekaj dobrega
3. Ker smo po več letih testiranja in sistemov, ki bi pomagali trženju naši tiskarni, zložili enostavno najmočnejši sistem s kombinacijo orodij in znanj, da vse to naredimo mnogo hitreje od kogarkoli.
Kako lahko vemo, da to, kar počnemo zares deluje?
Tako po naših testih na domačem trgu (preverjeno za lastne potrebe), kakor po ugotovitvah različnih agencijskih akcij in raziskav so:
a) Trije viri, ki vam danes lahko prinesejo največ prodaje / novih kupcev:
1. internet, v kolikor ste med prvimi tremi zadetki za iskani pojem
2. komuniciranje z “bazo” – obstoječimi kupci in njihova priporočila (ustna, pisna, inicijative)
3. direktni ali integrirani marketing (partnerstva, povezovanja, združevanja)
b) Trije načini, ki vam od danes lahko povečajo zadovoljstvo, uspeh in dobiček:
1. povečanje prodaje obstoječim kupcem – opomnite na dodatno ponudbo in dvignite vrednost posamičnega nakupa
2. znebite se vsaj četrtine vaše ponudbe, ki prinaša premalo in to energijo usmerite v tistih 25% ki prinašajo največ – s tem lahko za nekajkrat povečate rezultate
3. fokusirajte se na to, kar delate najbolje in ostalo prepustite tistim, ki so za to strokovnjaki (tako, kot ste vi, za vaš posel).
c) Trije glavni načini, kako lahko brezplačno nagovorite vaše kupce
1. pojavite se, ko vas potrebujejo (Google, Bing)
2. označite se, ko so blizu ali pri vas (plakat, rollup stojalo, transparent)
3. opominjajte jih nase (zbiranje emailov, darilca, kuponi, embalaža)
Kaj 3x.si torej prinaša?
1. Vašo ponudbo približa tistim, ki jo potrebujejo in vas postavi v ospredje pred konkurente.
2. Poveča vašo prepoznavnost in kredibilost, učinkovitost in znanje kar vam omogoča več prostega časa
3. Poviša vašo prodajo, izboljša poslovanje ter vam pomaga do več zadovoljstva, prometa in zaslužka ob manj truda in napora
Zakaj je to drugače od ostalih ponudb?
1. Gre za osnovo vaše promocije in delovanja, ki jo zgradimo na brezplačnih platformah in izrabimo kombinacijo medijev. Ker smo to proučili in avtomatizirali, za to porabimo tudi 10x manj časa od ostalih.
2. Za učinek uporabimo preverjeno delujoče načine za današnji čas – vse kar naredimo, je nam že ustvarilo rezultate in jih ustvarja drugim, vsak dan znova
3. Za svoj denar in posel v štartu dobite 10x več od stroška
Kaj lahko izgubite? Zelo malo, saj tudi če rezultati ne bi dosegli pričakovanj (kar dvomimo, glede na vrednost ponudbe), dobite za svoj denar izjemno vrednost. Stane vas manj kot kava na dan.
Kaj lahko pridobite? Kaj bi vam pomenilo, če bi dnevno lahko zaslužili le 30% več kot trenutno? Kaj ko bi 100% več? Kaj pa če bodo vaši rezultati skupno 10x boljši?   Se ne strinjate, da je vredno vsaj preveriti to priložnost in po preverjenih korakih, ki jih izvedemo za vas priti do uspeha?
Nam lahko zaupate? Podjetje Aero Print temelji na preko 20 letih izkušenj ekipe, obstaja od leta 2015 in je priznan partner malim in velikim podjetjem. Pokrivamo slovenski in hrvaški trg (leta 2018 smo odprli enoto v Zagrebu). Uživamo zaupanje mednarodnih korporacij kot so Subway, ViP in MOL (naftna družba) do priznanih domačih podjetjij kot Nil, K-norma, Geneplanet ter preko 1000 obrtnikov, družinskih podjetij, pridelovalcev in malih poslov.
Postanite del naše družine s prijavo na 3x program!
PS.: Kakšno kavo pijete? Ali veste, da si lahko s tem ustvarite dodatno plačo? Vprašajte nas po poslovnem programu z vrhunsko kavo L’Amante.